top of page

Wordt vriend van de verenigde vrienden!

Draag je onze vereniging een warm hart toe en wens je op de hoogte te blijven van de activiteiten van onze fanfare? Wordt dan vriend van de verenigde vrienden en schrijf je in op onze nieuwsbrief! 

Wordt vriend van de Verenide Vrienden!
Wordt boezemvriend van de Verenide Vrienden!
Wordt suikernonkel van de Verenide Vrienden!

Wordt boezemvriend van de verenigde vrienden!

Zou je graag lid van onze fanfare zijn maar is muziek spelen niet je ding? Wordt dan boezemvriend van de verenigde vrienden! Onze boezemvrienden zijn de niet-spelende leden van onze fanfare. Dankzij hen draait de vereniging ook wanneer de muzikanten op het podium zitten. Je wordt betrokken in alle activiteiten van de fanfare en bent een volwaardig niet-spelend lid. Je helpt graag de handen uit de mouwen steken op onze activiteiten. Uiteraard is je lidmaatschap volledig gratis.

Wordt suikernonkel/suikertante van de verenigde vrienden!

Wordt onze 'friend with benefits' en geef de Verenigde Vrienden een duwtje in de rug. Een vereniging draaiende houden kost handen vol geld en onze suikernonkels en -tantes helpen ons hierbij. UIteraard doe je dit niet zomaar: Je ontvangt onze nieuwsbrief, wordt uitgenodigd op al onze activiteiten en ontvangt een gratis kaart voor ons jaarlijkse concert. 

bottom of page